Service & Garantie

Wij staan achter onze installaties vanwege het gebruik van hoogwaardige producten van Nederlandse producenten/importeurs. Mocht er onverhoopt een storing of probleem zijn met jouw installatie, dan lossen we dat vanzelfsprekend keurig op. Bij de garantie maken wij onderscheid in garantie op de montage, op de installatie en op de minimale capaciteit van de zonnepanelen na 20 tot 25 jaar, afhankelijk van het merk.

Kwaliteitsmaterialen

Bij onze installaties voor zonne-energie maken wij gebruik van producten die geleverd worden door gerenommeerde Nederlandse producenten.

25 jaar vermogensgarantie

Op de zonnepanelen garanderen wij na 25 jaar nog een minimaal vermogen van 80%. Zo weet je zeker dat we kwaliteit leveren.

Ondanks dat ons team in ruim 7 jaar al meer dan 3.500 installaties heeft aangelegd, kan er altijd iets fout gaan. Het installeren van zonnepanelen is tenslotte mensenwerk. Je krijgt van ons standaard 18 maanden garantie op de montage en installatie.

De garantieperiode van de zonnepanelen is afhankelijk van het merk en ligt tussen de 15 en 25 jaar. Naast de reguliere garantie bieden wij bij al onze merken een vermogensgarantie. Deze garantie houdt in dat de zonnepanelen maximaal +/- 0,7% verliezen aan rendement per jaar.Hiermee garandeert de producent van de zonnepanelen dat na 25 jaar het rendement minimaal 80% is van de originele productiecapaciteit.

Woning geschikt?

Vraag een gratis offerte aan met onze locatiescan en ontvang een prijsindicatie op basis van jouw locatie en jaarlijks energieverbruik.

  • Schatting van de kosten
  • Schatting van de opbrengsten
  • Binnen 48 uur ben je op de hoogte
  • Goed startpunt voor een bezoek op locatie!
× Stel je vraag via whatsapp