Verwarm je huis met eigen energie

OptimaSolar is dealer van greeniuz home heating systems. Een dergelijk elektrisch systeem sluit naadloos aan op jouw zonne-energie installatie. Je huis verwarmen met door jouw eigen zonnepanelen opgewekte energie. Mooier wordt het niet……

Zoek je een totaaloplossing om je gehele huis te verwarmen met een duurzame en energiezuinige oplossing? De warmtepanelen van greeniuz doen precies dat. Ze passen in iedere ruimte, zijn eenvoudig uit te breiden, werken individueel, maar ook als één aangesloten systeem. Hierdoor is greeniuz een vernieuwend modulair systeem, voor een beter klimaat in huis.

De warmtepanelen zijn de meest energiezuinige op de markt verkrijgbaar. Zo bespaar je al snel tot 60% op je energiekosten. Ook de aanschafkosten zijn aanzienlijk lager dan elke andere verwarmingsoplossing.

Voordelen

Duurzaam verwarmen, dat kan met een geavanceerd en modulair home heating system voor een beter klimaat. De warmtepanelen van greeniuz bieden een verrassende totaaloplossing voor het verwarmen van één of meerdere ruimtes. Samen zetten we een stap vooruit

Alle voordelen van het greeniuz home heating system op een rijtje:

greeniuz warmtepanelen verwarmen de ruimte (plafond, vloer en wanden) en de objecten in de ruimte. Traditionele verwarmingen verwarmen de lucht, wat zorgt voor luchtstromingen. Hierdoor krijg je temperatuurverschillen in de ruimte. Met greeniuz is er geen koude of warme ‘tocht’, maar wordt er een behaaglijk gevoel gecreëerd door een zeer gelijkmatige verspreiding van de temperatuur in de ruimte.

Bespaar tot 60% op je energiekosten met greeniuz warmtepanelen. Met trots bieden we de meest energiezuinige warmtepanelen verkrijgbaar op de huidige markt aan. Een zeer aantrekkelijke besparing op je energiekosten is bijna altijd mogelijk. Wil je jouw huis ook duurzaam verwarmen? We maken graag vrijblijvend een berekening om dit voordeel voor je uit te rekenen.

Je huis duurzaam verwarmen en future proof maken klinkt vaak als een dure investering. Toch is dit met greeniuz zeker niet het geval. De aanschafkosten om met greeniuz warmtepanelen jouw volledige huis te verwarmen, zijn aanzienlijk lager dan elke andere verwarmingsoplossing. Dit maakt het duurzaam verwarmen van je woning nog aantrekkelijker.

De warmtepanelen van greeniuz zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo garanderen wij een zeer lange levensduur. Onderhoud is niet nodig en daarnaast geeft greeniuz ook nog eens 20 jaar garantie.

Het ophangen en installeren van greeniuz warmtepanelen is eenvoudig en snel. Het installatieteam zorgt er in de meeste huizen binnen één dag voor dat jouw gehele woning voortaan duurzaam verwarmd wordt door het greeniuz home heating system.

De luchtstroom bij een traditionele verwarming zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels een fijne voedingsbodem hebben. Dit kan erg hinderlijk zijn voor mensen met allergieën. De greeniuz warmtepanelen verwarmen zonder luchtstroom. Zo heb je voortaan geen last meer van dwarrelend stof en droge ogen. Geniet met het greeniuz home heating system van een zeer gezond leefklimaat in iedere ruimte in huis.

Met de greeniuz app bedien je zowel thuis als op afstand eenvoudig jouw home heating system. De warmtepanelen bedien je apart van elkaar of als één compleet systeem.  Bovendien kun je met onze app heel eenvoudig jouw energieverbruik monitoren. Zo ben je altijd en overal in control

Meer weten?

Download dan de brochure via onderstaande knop.

Woning geschikt?

Vraag een gratis offerte aan met onze locatiescan en ontvang een prijsindicatie op basis van jouw locatie en jaarlijks energieverbruik.

  • Schatting van de kosten
  • Schatting van de opbrengsten
  • Binnen 48 uur ben je op de hoogte
  • Goed startpunt voor een bezoek op locatie!
× Stel je vraag via whatsapp